Hazel83 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Mam problem z aplikacją e-mail w r-link 2 po instalacji programu i wprowadzeniu haseł, i ustawień poczty wychodzącej i przychodzącej, cały czas info ze usługa niedostępna. Ta sama sytuacja z apką pogody (funkcja płatna). Przeinstalowanie nic nie wnosi, a w ASO nie wiedzą co robić Może macie koledzy jakieś doświadczenia i pomysły. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Infolinia renault, dział multimediów. Po vin rozwiążą problem. Trwa to dość długo ale skutecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazel83 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłosiłem dopiero wczoraj. dam znać jak wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazel83 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Od dwóch dni pogoda działa. Email nadal nie. Straszna obsługa, tzn przyjęcie do wiadomości ż coś nie tak i zero kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ryba Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Też dziś zgłosiłem telefonicznie, na e-mail dosłałem zdjęcia z auta. Ponoć częsta przypadłość.. Edytowane 1 Marca 2019 przez el_ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_marek Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Aplikacja pogoda nie działa (wrzesień 2019 r.) Dostałem z Renault taką informację: w nawiązaniu do zgłoszenia chciałbym uprzejmie poinformować, że producent z końcem kwietnia wycofał się z wspierania dotychczasowej aplikacji pogoda. Jednak, z posiadanych przeze mnie informacji, na przełomie lipca i sierpnia powinna pojawić się jej kolejna odsłona do pobrania z RLink Store za darmo. Z aplikacją e-mail tez sobie nie mogę dac rady. Nie ściąga danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Jest nowa aplikacja pogody. Należy pobrać i zainstalować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_marek Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 LTar Nie widze nowej aktualizacji aplikacji pogoda. W katalogu usług R-link 2 jest nadal widoczna aplikacja The weather channel. Nie mam tez komunikatu o uaktualnieniu tej aplikacji. Żadnej innej "Pogody" nie ma w zbiorze aplikacji. Jak wgrać ta nową o której piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Odinstaluj Stara i zainstaluj ta która jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 U mnie pojawiła się aktualizacja z miesiąc temu (może mniej) w toolboxie, pobrałem, zainstalowałem i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_marek Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 No to ciekawe. Odinstalowałem w megane aplikację The weather channel. Pobrałem jeszcze raz dzisiaj (2019-09-09) nową aplikację The weather channel z R-Link toolbox. Wgrałem z pendrive do mojego megane IV. Aplikacja wgrała się prawidłowo. Niestety, nadal pokazuje się komunikat "Usługa jest aktualnie niedostępna" Mała rzecz a denerwuje. Status łączności jest prawidłowy. Czy macie jakieś lekarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 U mnie działa bez zarzutu. Pytanie czy wykupione są usługi internetowe? Są przez jakiś czas za darmo później trzeba płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_marek Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Aplikacja "pogoda" jest zakupiona w renault r-link 2 (za 0 EUR ), na stronie My renault. A może trzeba ją zarejestrować na The weather channel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Nie trzeba. Przyczyną może być brak połączenia z Internetem. A w mapach w tym samym czasie masz Traffica? Pokazuje Ci ruch uliczny? Korki itd.? Jesteś 1 właścicielem auta? Który rocznik? Edytowane 9 Września 2019 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_marek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Auto nówka. 1 właściciel. Rocznik 2018. Występowały też problemy z wyświetlaniem mapy ruchu drogowego. Po pewnym kilku godzinach nawigacja wracała do normy. Mapa podstawowa działa bez problemu. Ale status łączności jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi