D.K777 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Witam wszystkich, pytanie, powiedzcie mi do czego służy to srebre kółeczko, znajduje się to na odwrocie klamki. Na jednej kłamce mam na drugiej nie, chyba odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Masz pewnie system HF (wolne ręce) to jest tzw odbłyśnik wiązki podczerwieni który znajduje się za czarną szybką w drzwiach.W momencie wkładania dłoni do otwarcia drzwi przerywasz wiązkę i drzwi Ci się odblokowują.Mając M2 z tym systemem też chyba w dwóch klamkach tego nie miałem ale wszystko działało jak należy-więc jak u Ciebie jest ok to nie przejmuj się brakiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K777 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 No I wszystko jasne dziękuję Ci bardzo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi