rkproject Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam, To mój pierwszy post na tym forum. Jestem w posiadaniu Renault Megane III z 2009 roku. Chciałbym rozszerzyć fabryczne radio (taki samo jak to: https://imged.pl/radio-cd-renault-megane-iii-14649509.html) o cyfrową zmieniarkę Yatour lub xCarlink. Czy ktoś zmierzył się z tym zadaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos26 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Mam yatour działa. Trochę ciszej niż CD. No i trzeba kompem zmienić na wersję z zmieniarką ale to już gzieś było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi63 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam wszystkich. Temat znalazłem to ponawiam. Przymierzam się do zakupy takiej zmieniarki, bo brakuje mi jednak opcji usb w moim radiu. Mam radio podstawowe, bez bf bez pokrętełka. Niestety też mam tylko dwa wejścia jack w miejscu AUX. Czy jesteście zadowoleni z użytkowania swoich zmieniarek ? Były jakieś "przygody" z nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi