Rta Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam, Mam problem, ponieważ między zderzakiem a maską jest zbyt duża luka, zderzak pasuje idealnie do lamp,blotniki są też dobrze spasowane, a maska jest cofnieta do tyłu,regulacja jest na maksa do przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Może wrzuć zdjęcie jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rta Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam, Udało Mi się wyregulować maskę, Druga regulacja maski jest w tym miejscu gdzie zawias jest mocowany do nadwozia. Nie trzeba ściągać blotnika żeby go troszkę odkręcić wystarczy że podniesiemy auto, tak aby się zrobiło miejsce pomiędzy nadkolem a blotnikiem. Ściągamy połówkę nadkola(mocowana jest na spinki) i teraz mamy wystarczająco miejsca do popuszczenia dwóch śrub od zawiasu na klucz 10. Teraz zamykamy maskę i ciągniemy za maskę w którą stronę chcemy. Gdy już ustawimy ją dokręcamy zawias. Zakładamy nadkole, opuszczamy auto. Teraz zostaję tylko cieszyć się z dobrze ustawionej maski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokart Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dnia 9.12.2018 o 09:46, Rta napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Trochę odświeżę stary temat. Wczoraj zdejmowałem zderzak i lampy po czym wszystko złożyłem do kupy, zderzak w górnej części w której mocowany jest na spinki pasuje idealnie ale pomimo to prawa część maski jest jakby za wysoko przez co trochę większa szpara niż po lewej stronie. Piszesz o drugiej regulacji maski ok a gdzie jest pierwsza regulacja może da się opuścić lekko prawą stronę. Może wcześniej też była taka szpara a nie zwracałem na to uwagi ale teraz mnie to drażni Dzięki za podpowiedź. Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi