jaremy Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Witam. Tak jak w temacie. Przestały działać głośniki - tylko tak trochę dziwnie bo po przekątnej tzn. przód prawa strona i tył lewa strona. Dodam że czasami działają. Sprawdzałem ustawienia radia wszystko jest dobrze poustawiane. Może miał ktoś podobną przypadłość i może mi coś doradzić. p.s. ewentualnie wskażcie jakiś warsztat w łodzi, który mi to sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Witaj mój teść miał podobny problem. Spaliły się 2 głośniki. Wymienione w aso na nowe. Niestety nie pamietam czy ż to płacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 jak się okazuje komputer nie odłącza całości (pary) gdy np jeden nie działa. Wtyczki są mocne i dobrze siedzą. W drzwiach lubi być wilgoć (po szybie woda spływa). Należy udrożnić otwory na dole drzwi a następnie zamontować nowe głośniki. U mnie jeden był nawet w pleśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Nie wiadomo czy nie było coś grzebane, i głośniki są podłączone na krzyż. I jak np. spalił się prawy przód to odłączyło lewy tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi