markis80 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dnia 19.12.2018 o 20:48, galanty napisał: Ok, zrobię tak jak piszecie. - cewki robią się na końcu delikatnie oleiste po bokach, ale nie wiem skąd to się bierze. Wycierałem to raz i jak zamieniałem cewki miejscami, to ponownie się to pojawiło. W samym gnieździe nic nie pływa, wody nie ma. Cewki pokrywają się olejem jak masz uszkodzoną uszczelkę pod kolektorem ssącym. I możliwe że któraś uszczelka kolektora jest nie szczelna i łapie ci gdzieś lewe powietrze, Ja bym wymienił wszystkie razem z uszczelką przepustnicy Tu masz wszytko pięknie opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 33 minuty temu, markis80 napisał: Ja bym wymienił wszystkie razem z uszczelką przepustnicy Dobry kierunek działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi