Andrzej-2010 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 20 minut temu, prezes72 napisał: różnica będzie polegała na tym, że ta sonda gdzie ktoś ściemnia, że producentem jest Renault zostanie okrzyknięta oryginałem, a tam gdzie wskazany jest konkretny producent będzie krążyła opinia, że to zamiennik. Część oryginalna, to część zamienna z autoryzacją Renault, a nie że Renault ją wyprodukował. Korzystnie jest kupić używkę sondę ale oryginał, aniżeli zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) opis "Producent - Renault" może wprowadzać w błąd, wiadomo, że chodzi o tak zwaną autoryzację, np. Bosch wyprodukuje te same sondy, z których część trafi do autoryzacji Renault a reszta jako produkt Bosch, pierwsze będzie oryginałem a drugie zamiennikiem, w rzeczywistości to to samo, z innymi produktami jest tak samo i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej Edytowane 7 Lutego 2019 przez prezes72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisto455 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jednak kupiłem sondę Boscha. Nieznaczna różnica w cenie bo 190 zł a chociaż producent jest znany. Zobaczymy jak i ile pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi