banzu Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Wszystkich Panowie i Panie -znawcy mam problem ;-) Jestem posiadaczem Megi II Grandtour polift,rok 2006 1.6 16V od paru dni, przejrzałem wszystkie dokumenty auta i niestety nie ma podanego modelu, a jest to potrzebne w ubezpieczalni czy Wy - fachowcy jesteście w stanie podać mi model tego samochodu ? Info całościowe z linku na forum do jakiejś strony rosyjskiej niestety nie rozwiało moich wątpliwości . Dołączam zdjęcia pojazdu , z góry dziękuję Edytowane 17 Grudnia 2018 przez banzu Dodano zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Po zdjęciach może być ciężko, potrzebny będzie nr VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banzu Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 4 minuty temu, Silverek napisał: Po zdjęciach może być ciężko, potrzebny będzie nr VIN. Cała specyfikacja po ViN tego samochodu tutaj https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault/vin_check?su=jv_jox1kwx8v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Mégane Grandtour Avantage 1.6 16V 82kW wg mnie w wersji Authentique. No to ze zdjęć wygląda to tak. W pierwszym okresie produkcji ph2 wersja taka nazywała się Authenique (jak w ph1). Samochód masz z czerwca 2006r. Później zmieniono nazwę modelu na Alize. Ty masz jednak wersję Authentique (chociaż wg mnie to jeden diabeł). Można to tylko poznać po tym, że nie masz srebrnej obwódki poduszki powietrznej (to w 2006 było za dopłatą razem ze skórzaną kierownicą). Ponadto jeżeli klamki zewnętrzne masz w kolorze nadwozia, a nie czarne, to masz jeszcze wersję Authentique. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) pobierz ten katalog, może to ci pomoże Edytowane 19 Grudnia 2018 przez prezes72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Na pewno nie Dynamique - inna tapicerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banzu Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Hej Dziękuję za każdą odpowiedź napisałem do Renault Polska z nr VIN i wersja pojazdu dokładną to Mégane Grandtour 1.6 16V confort Authentique. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi