Lukrasi Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Witam. Co to może być te takie czarne kropki w okolicach wtrysków. Wymieniłem podkładkę jedna pod wtryskiem i teraz w koło jest sucho. Tych kropek nie idzie niczym ściągnąć. Olej z czymś tak zastygł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 To jest zaschnięty olej napędowy. Taka smoła się robi w okolicy wtryskiwaczy gdy puści podkładka pod wtryskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Rozumiem. Ale to chyba nie mam czym się przejmować bo wymieniałem podkładkę jedna bo bardzo puszczało i cykało rytmicznie. Po prostu jest to stary nalot. Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi