miszel73 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam Was! Czy istnieje możliwość manipulowania szybami przy wyłączonym silniku? Albo ja czegoś nie wiem albo francuz idiotycznie wymyslil ze jak mam wylaczony silnik a wlaczone zasilanie przyciskiem start to nie moge podnosic ani opuszczac szyb! Co z tym można zrobić? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 u mnie w megane przy opisanej przez Ciebie sytuacji ,szyby działają,radio,nawiem,można wycieraczki włączyć. :) myślę,że coś nie tak u Ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Co z tym można zrobić? To chyba masz coś zepsute... Po wyłączeniu silnika - do czasu otwarcia drzwi kierowcy wszystko "jest pod prądem", zaś po włączeniu przycisku START bez sprzęgła - znów powinieneś mieć wszystko włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jasny gwint!!! to o co tu chodzi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nie wiem kolego co jest nie tak.U mnie jest inaczej.Może ktoś coś wiecej wie na ten temat i się wypowie.Musisz poczekać albo jechać do ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No dziwne to jest. Wiem ze od nowosci tak było i zawsze mnie to wkurzało. Jeszcze raz sprawdzilem: 1. wsiadlem do auta 2. zamknalem drzwi 3. wlozylem karte 4. nacisnalem START 5. Dziala radio, nawiewy 6. NIE DZIALAJA PRZYCISKI OD PODNOSZENIA SZYB. i to wszystko w temacie. Poczekam, moze jakis fachowiec sie wypowie. Pozdro Michu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ciekawe,wszystko inne Ci działa tylko nie szyby???Bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dokładnie! Nie wiem co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A jak włączysz silnik to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Prezes, DOKŁADNIE TAK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No to albo się robi jakieś zwartko małe, że bezp. nie wali albo rozłącza obwód po odpaleniu silnika. Gdzieś ginie U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No ale dziwne by to bylo: co w takim razie daje wlaczony silnik? Przeciez od niego nie zalezy doplyw pradu do szyb... Najgorsze jest to ze od nowosci tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Gdzieś wcina U. Wiesz to nie tak, prąd chodzi swoimi drogami - często najkrótszą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam Ja mam system hands free i wystarczy, że karta jest w pobliżu auta a już mogę otwierać szybki nawet włączać wycieraczki bez odpalania silnika czy też włączania zasilania... Z tego co wiem jeżeli Megane niema takiego systemu to jest konieczne włączenie zasilania najprostszy sposób: wrzucasz bieg + trzymasz hamulec + start autko nie jest zapalone a elektryka chodzi. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Rabcio, nie kumam,ja tez mialem hands free i takich cudow nie mialem.Majac karte w kieszeni MUSIALEM nacisnac na start i dac megi pradu .Cos tu sciemniasz kolego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi