kede86 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ma ktoś założone oryginalne chlapacze? Jak to się sprawdza? Jak wygląda montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ja mam chlapacze. Chyba oryginalne. Jak to się sprawdza? Są po prostu. Auto się brudzi, śnieg przykleja, tylna szyba się brudzi. Jedyny plus to że kamyki mogą nie odbijać lakieru ale się nie przyglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Histe Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Też mam zamontowane orginały z tyłu. Jak patrzy się z boku wygląda to Ok, jak patrzy się na to z tyłu tak dobrze nie wygląd i nie do końca spełniają swoją rolę - są po prostu za wąskie w stosunku do opony i znaczna część " syfu spod kół" nadal jest wyrzucana w górę i do tyłu. No trudno taki urok, przyzwyczaiłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dzięki Panowie za info. To jednak sobie daruję. Myślałem, że będzie coś lepiej i samochód nie będzie tak usyfiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Samochód zawsze będzie się brudził. U mnie robotę robi też kolor. Dawno już nie myłem, a tragedii nie ma. Jak wyglądają chlapacze możesz zobaczyć na stronie mojego auta (link w stopce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Też myślałem nad montażem chlapaczy, bo faktycznie przy mokrej jezdni tył w MIII Grandtour błyskawicznie brudzi się i to bardzo mocno. Jeśli jednak efekt jest niewielki, to dobrze że zrezygnowałem, bo niestety chlapacze odejmują autu nieco uroku (każdemu zresztą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 https://www.renault-czesci.pl/produkty/renault-megane/megane-iii-2008-2015/akcesoria,2,182 przymierzam się zakupić na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Czy macie wypiaskowane progi bez przednich chlapaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi