kajacy Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Mam pytanie gdzie w Krakowie założą mi instalację LPG do mojej Megane III Grandtour 1,4 16v TCe 2011r. Chodzi mi o fachowy warsztat który zrobi to naprawdę profesjonalnie. Jaki może być koszt założenia takiej instalacji do mojego auta?? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Hejka, polecam z czystym sumieniem - http://autonagaz.net/ Zakładałem i działa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zobacz ; Montaż LPG w Krakowie lub okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajacy Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dzięki za pomoc, temat już ogarnięty. Ceny instalacji od 3150 do 3500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi