Bikfqpf Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jakim uszczelniaczem mogę uszczelnić trzecią lampę stopu? Połowa uszczelki praktycznie wypadła. Co jest bezpieczne i trwałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Niektórzy wklejają na silikon (moim zdaniem średni pomysł ze względu na ryzyko korozji i trudności w przypadku konieczności demontażu), można również na butyl. Ja przykleiłem uszczelkę samoprzylepną do okien SD-83. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wg86 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Dnia 13.01.2019 o 19:13, Bikfqpf napisał: Jakim uszczelniaczem mogę uszczelnić trzecią lampę stopu? Połowa uszczelki praktycznie wypadła. Co jest bezpieczne i trwałe? Może klej do wklejania szyb samochodowych? Ja kupiłem nowe światło stop ale ta uszczelka długo nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi