martiel Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Witam. Czy istnieje możliwość uruchomienia testu systemów pokladowych ale przy wyłączonym silniku? Megane IV Tce 1.2 130 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 @martiel w MIII na samym zapłonie też jest przeprowadzany test, sprawdź czy przypadkiem nie jest tak również w MIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martiel Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ale ja mam kartę hands free... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) HF nie ma nic do tego. W MIII test się robi albo w chwili wyłożenia karty do slotu albo w chwili odpalenia auta z kartą w kieszeni. p.s. polecam zajrzeć do instrukcji obsługi... Edytowane 23 Stycznia 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 W MIV nie włożysz karty w czytnik, bo ... nie ma czytnika. Naciśnij start na biegu bez sprzęgła. Silnik nie zakręci ale wydaje mi się, że włączy zapłon. Jak to nic nie da to przytrzymaj dłużej start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) @TheOktik spoko ale jest zapłon, a test się robi na zapłonie, o to mi chodziło. Sugerowałem zaglądnięcie do instrukcji obsługi ponieważ jest tam to zapisane. Edytowane 10 Lutego 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi