Tomek_M Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Witam wszystkich Postanowiłem wymienić radio z plaskiego na na srebne bt i z dwoma gałkami. Zakupiłem radio28115815R T X997 i wyswietlacz 280346458R oraz mikrofon 8200536605 wszystko podłączyłem i o dziwo działa lecz są dwa problemy pierwszy tradycyjnie migajacy zegar i brak opcji ustawienia w menu radia - podłączyłem o północy wiec godzina ok tylko miga. Druga sprawa która mnie bardzi denerwuje to ze po włączeniu radia na wyświetlaczu pojawia sie napis renault radio zaczyna grać ale przez okolo 2 minuty zamiast stacji radiowych czy cd jest ten napis dopiero po tym czasie wyświetlacz wyslietla to co powienien odrazu po włączeniu. Może ktoś mi pomóc rozwiazac ten problem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Radio przed liftowe z BT Masz włączanego cbox - wyłącz Masz włączona nawigacje - wyłącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź jak mam to zrobić. Radio wg naklejki jest z 17 roku Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Tomek_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Hmm Ale radio przed liftowe ? czy po Ogólnie clipem zmieniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Chyba przed liftowe dokładnie to - https://allegro.pl/oferta/renault-megane-iii-radio-cd-08-12-rok-7629317265?snapshot=MjAxOS0wMS0yMVQwNzoxMTo0MS44ODFaO2J1eWVyOzRlNTBiYjVjMjRjY2JlNTc5ZWU1MTFkMmMzNWYxNTdhZTdlYmI3NzZjMmQwZTliMzExMjUzMWE1MTQzYWY5MDI%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 9 minut temu, Tomek_M napisał: Radio wg naklejki jest z 17 roku Nie może być z 17 roku bo w PHII i PHIII są inne radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Czyli jak napisałem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 4 minuty temu, cinas napisał: Czyli jak napisałem wyżej Dziękuje za pomoc biorę się za szukanie kogoś z clipem w okolicach Wawy 6 minut temu, Silverek napisał: Nie może być z 17 roku bo w PHII i PHIII są inne radia zdjęcie radia w i naklejki wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi