madeinknz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jako że to mój pierwszy post, witam wszystkich serdecznie. Parę miesięcy temu nabyłem ten oto zacny bolid i ostatnio chcąc przetrzeć szybę przednią chciałem skorzystać ze spryskiwaczy owej szyby. Niestety, nie załączyły się, natomiast spryskiwacze reflektorów działają jak ta lala. Pytanie, czy to wina pompki, czy to coś innego. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Reflektory korzystają z osobnej pompki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madeinknz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Czyli w takim razie to albo pompka, albo coś się zatkało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi