Irishpiter Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Witam, Czy zauważyliście aby wasze auta również wydawały dziwny dźwięk po wyłączeniu klimatyzacji? Jest to takie jakby BUUUuuuu które trwa może z 5 sekund i slabnie pomału. Niezależnie czy wyłączę klimę przyciskiem czy też po prostu zgaszeniu silnik z włączoną klimą. Mam to od kiedy pamiętam i w sumie myślałem że TTTM ale chciałem zasięgnąć zdania u użytkowników. Edytowane 10 Lutego 2019 przez Irishpiter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Przecież to dzwięk hamującego wentylatora chłodnicy ktory prawie zawszę chodzi przy włączonej klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irishpiter Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dokładnie to to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi