Slimak Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Witam Postanowiłem wymienić wyświetlacz na ten 8,7". Zamontowane.. Jakiego większego problemu nie miałem. Problem pojawił się przy samej konfiguracji w DDT4ALL. Zmieniłem to co podesłał mi kolega który to robił u siebie. Jednak u mnie coś chyba nie pykło bo...mam taki "wypas" na ekranie. Pytanie. Czy ktoś z szanownych Państwa jest w stanie mi podać prawidłowe ustawienia w ddt4all ? //////////////////////////////// Zrobione Temat do zamknięcia Edytowane 22 Lutego 2019 przez Slimak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jak zrobione to wrzuć chociaż screen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 ...tych danych których wprowadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) A ok. Robiłem dwa razy. Raz przez DDT i niestety dętka. Za drugim razem w DEV MODe klik na HIGH Edytowane 23 Lutego 2019 przez Slimak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @Slimak Robiłeś to mając podłączony mały ekran i po włączeniu "high" podpiąłeś duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Po demontażu 7" podpiąłem 8,7" i ekran pokazał to co wyżej. Dopiero załapał po kliknięciu w DEV mode na HIGH. Czyli reasumując po zakończonym montażu był klik. Jeszcze została konfiguracja dmuchawy i jej sterowania bo klima działa prawidłowo. Już mam rozwiązanie więc sprawdzę. Całość opisałem na tym forum http://www.megane4mania.pl/viewtopic.php?f=14&t=26&p=44#p44 Ps. Nie jest to konkurencja dla tego forum - bo trudno dorównać takiemu gigantowi :). Bardziej chodzi o jeden model - Megane IV. Pozdrawiam Śliamk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekrsl Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 dało się wejść w dev mode na odwróconym ekranie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Trochę skomplikowane, ale się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janmie Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 A jak z ambient light w drzwiach? U mnie niestety nie działały z dużym ekranem...pewnie też trzeba pogrzebać z ddt...no i oczywiście nie było sterowania manualnego wentylatorów klimy...jak Byś coś znalazł to daj znać...z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ambient działa. Wentylator zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janmie Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Mam prośbę, jeżeli mógłbyś wrzucić zdjęcie Twojej strony DDT z ustawieniami Ambient Light, byłym wdzięczny (np. MIU/Central Panel/Adjustable Value/Ambient Lighting State). Z góry dziękuję. Edytowane 2 Marca 2019 przez janmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi