polak322 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Witam wszystkich forumowiczów ;) Potrzebowałbym Waszej pomocy do oceny meganki z tego ogłoszenia: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-wzorowo-utrzymany-ekonomiczny-niezawodny-silnik-1-9-dci-ID6B9zEZ.html Da się coś o niej powiedzieć po samym ogłoszeniu? Druga sprawa: czy jest ktoś z Żor lub okolic, aby w wolnym czasie miał możliwość podjechania i sprawdzenia tego auta, ewentualnie podpięcia jakiegoś skanera? Oczywiście co do kosztów, wszystko do dogadania. Na pewno będzie to tańsza sprawa, niż mój przyjazd z Wawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady01 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 witam, Jeśli szukasz podobnego auta to mam do sprzedania moja Megane III ale 5d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi