Hiruke Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Czy ktoś z was chłopaki wie jak wymienić mieszek do hamulca ręcznego? W moim zrobiła się dziura. W internecie widziałem, że koszt samego mieszka to około 50zł tylko jak bezpiecznie zdemontować stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwoiwo Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Musisz pociągnąć za mieszek, który zamocowany jest na ramce. Ramka z kolei trzyma się na zatrzaskach, więc trochę wyczucia i dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiruke Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) @iwoiwo Dzięki bardzo, na pierwszy rzut oka nie zauważyłem tych zatrzasków. Edytowane 13 Marca 2019 przez Hiruke Poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 50 zł dałem około 2 lata temu za komplet: mieszek na dźwignię ręcznego i lewarka zmiany biegów, wykonane z dobrej jakości skóry. Polecam poszperać po znanym portalu aukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi