elmatero Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Cześć, Wczoraj odebrałem auto (Grandcoupe) w drugiej części polski i podczas odbioru zapomniałem sprawdzić czy wszystkie światła działają. Po powrocie do domu okazało się, że nie działa podświetlenie rejestracji. Przypuszczam, zę ma to związek z montażem przez salon czujników. Wiem, że najlepiej zgłosić to do ASO, ale możne po prostu mechanicy zapomnieli podpiąć kostki, albo bezpiecznika. Czy wiecie może gdzie idzie wiązka od tych świateł, lub gdzie jest bezpiecznik od nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmatero Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Poradziłem sobie sam. Wtyczka od świateł tablicy rejestracyjnej jest koło rury wydechowej. Trzeba odkręcić małą plastikową osłonkę podwozia i tam we wnęce gdzie idą kable od świateł trochę podłubać ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doesnt Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Co było z wtyczką ? To nowe auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmatero Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Tak nowe, wtyczka nie była podpięta. Montowano mi czujniki cofania akcesoryjne, więc pewnie zdejmowali zderzak i zapomnieli jej podpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi