nyerik Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Wejdź na stronę https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault wpisz swój numer VIN i odczytasz numer fabryczny nadwozia, kod i numer fabryczny silnika, kod i numer fabryczny skrzyni biegów i wile innych rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalinaIRA Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Szukam kodu mojego silnika...Z słupka aby odczytać musiałbym rozbierać przód.Mam tabliczkę z nadkola ale po niej różnie pokazuje.Moze ktoś po VIN mnie nakieruje. Podana wcześniej strona ukrainska niestety nie działa. Megane 3 1.5 dCi Gt line 2012 90hp System Delphi Edytowane 5 Czerwca 2023 przez KalinaIRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Myślę, że na obudowie rozrządu znajdziesz wklejkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Silnik K9K 834. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalinaIRA Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7_14 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Proszę o odczytanie numeru silnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Łatwiej będzie otworzyć maskę. Na silniku jest nalepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7_14 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Właśnie nie ma ale już ogarnięte. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffin Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Dzień dobry mógłby ktoś odczytać kod silnika? VF1KCE8EF34629245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Partsouq.com wpisujesz VIN I dostajesz cała specyfikację części Wydaje mi się że coś pomyliłeś w numerze Vin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu0901 Opublikowano 15 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 Odpl PyCluc i zobaczysz kod, też nie wiedziałalem i aniewa zauważył jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi