Krychum2p2 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam. Mam problem z lusterkiem wstecznym w mojej megance II, mianowicie lusterko wewnętrzne ma zniszczoną powierzchnie odbijającą przez co bardzo brzydko wygląda, a w szczególności jest słaba widoczność. Kupiłem już nowe lusterko i chciałbym zapytać o demontaż, jak ściągnąć stare lusterko tak aby nic nie uszkodzić oraz czy jest mi potrzebny jakiś klej do szyb na mocowanie albo żel? Ponieważ posiadam wersję z czujnikiem zmierzchu oraz deszczu i nie wiem czy będę w stanie zdemontować lusterko tak, abym nie musiał nakładać nowego żelu na czujnik. Proszę o pomoc i nakierowanie jak to wygląda, abym mógł się do tego odpowiednio przygotować, z góry dziękuję Lusterko jest zwykłe, nie fotochromatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ściągnij z działu PLIKI instrukcje serwisowe do Megane II i tam powinno być opisane. Ewentualnie poczytaj tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi