ArturMegane Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Chciałbym wyciszyć trochę maskę i zastanawiam co byłoby lepszym i efektywniejszym rozwiązaniem. Opcja numer 1: https://www.bitmat.pl/Wyciszenie-silnika Opcja numer 2: Kupienie gotowej maty Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez ArturMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Kup gotowca. Jak fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Liczne są na tym forum opinie, że fabryczne wygłuszenie daje tyle co nic, więc... Ja się tak długo zabierałem za wyciszenie matami, że w końcu się przyzwyczaiłem i zrezygnowałem z tej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 maty butylowe + oryginalne wyciszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Tu znajdziesz linki. Ludzie różne opinie mają na temat wyciszenia maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 szkoda kasy na oryginał. Nie jest warta nawet 50 zł - nie daje nic kompletnie oprócz efektu plebeco. Sprzedałem po dwóch dniach. Temat mat był poruszany i nawet jest temat dedykowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi