Gość gophfer Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jak w temacie , potrzebuje pilnie gumowej osłony tulei zacisku tył, niestety nie mogę znaleźć samej osłony tylko całe zestawy jak ten TRW https://www.iparts.pl/czesc/zestaw-tulei-prowadzacych-zacisk-hamulca-trw-st1515,0-161-st1515-875589.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Raczej pozostaje ci kupienie całego używanego zacisku, jeżeli potrzebujesz sama gumę. Ale to raczej nie będzie tańsze niż zestaw z twojego linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Powinna pasować https://allegro.pl/oferta/oslona-prowadnicy-zacisku-seat-audi-vw-skoda-tanio-7630409884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Sprawdź, później napisz dla tych co by też szukali, czy pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zestawy naprawcze zacisku można kupić w każdym sklepie motoryzacyjnym. Podstawowe zaczynają się od 15-20zl i jest od ręki. Szkoda nawet kasy na przesyłkę wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Wiadomo kupując na allegro i płacąc za przesyłkę to wyjdzie jakieś 29zl, na miejscu mam TRW st1515 za 30zl 2sztuki więc się nie opłaci kupować samych gumek na allegro. Z allegro mam same gumki a kupując trw st1515 mogę sobie w tej samej cenie wymienić też gumki i tuleje wszystkie cztery. Co innego jakbym znalazł za 5zeta sama gumkę na miejscu to wtedy wymieniam tylko jedną i nam koszt tylko 5zl. 4 godziny temu, mireczek01 napisał: Sprawdź, później napisz dla tych co by też szukali, czy pasowała. Niestety nie będę mógł sprawdzić bo zdecydowałem się jednak kupić 2x TRW st1515 i wymienić wszystkie 4 gumki i tulejki. PS Znalazłem na miejscu gumki coś ok 5-6zl, trzeba w motoryzacyjnych pytać o gumki/osłonki do Audi, VW, Skoda tj do zestawu hamulcowego TRW a nie marki samochodu więc sobie tak myślę że powinny pasować. Na gumowej osłonce w zestawie TRW ST1515 jest numerek TRW 32326327 Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez gophfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi