stryjek998 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam . Poszukuję takiej klameczki jak na załączonym zdjęcie . Ktoś może zna nr części lub wie gdzie dostanę .Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Cześć. Też kiedyś szukałem, ale tanio nie jest ;) https://skleprrgwarszawa.pl/pl/p/Raczka-regulacji-oparcia-fotela-Renault-Megane-III-oraz-Scenic-III-raczki-oryginal/1502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 A orientuje się ktoś czy można kupić samą zaślepkę? Niestety u mnie brakuje zaślepki i rączka jest luźna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Napisz ogłoszenie na forumowej giełdzie, może ktoś ma na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Poszukaj na auto szrotach, ogłoszeniach. Pewnie ma ktoś fotele z anglika które idą na części. Rączka będzie wygięta inaczej ale z pewnością da się zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 A czy ktoś z Was dysponuje numerem tej części? O ile sama zaślepka ma taki numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcsl Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 A czy ta klameczka pasuje z Megane 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 @Silverek Skoro w ASO sprzedają komplet dwóch a Ty potrzebujesz (jak ja) tylko jednej zaślepki to może się złożymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Dnia 24.04.2019 o 10:09, Viggen napisał: Cześć. Też kiedyś szukałem, ale tanio nie jest ;) https://skleprrgwarszawa.pl/pl/p/Raczka-regulacji-oparcia-fotela-Renault-Megane-III-oraz-Scenic-III-raczki-oryginal/1502 Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 @Qbak dobry pomysł Można się zgadać i zamówić wspólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 @Qbak @stryjek998 i jak tam chłopaki, kupiliście tą rączkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 W moim przypadku to rączkę mam tylko brakuje zabezpieczenia aby nie wypadała . Dalej tak jeżdżę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Kontaktowałem się ze sklepem Renault. Obecnie nie mają tych rączek na magazynie, ale bez problemu są w stanie je sprowadzić w przeciągu kilku dni. Byłby ktoś chętny, aby się złożyć i je zamówić? Osobiście potrzebuję tylko jednej zaślepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Pisz na PW dogadamy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi