Quentin88 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Jechałem meg 1.6 coupe i moim zdaniem było ok. wcale nie był muł. Zacznij do diagnostyki tak jak pisali powyżej. Swoja drogą poco kupowałeś muła skoro od początku nie byłes zadowolony. tak 250 - 300 niutków to taka sensowna wartość jak na rodzinny samochód. chociaż nawet 2.0 140km (ok 200 nNm) pewnie by Ci starczył tam jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 18 minut temu, Quentin88 napisał: Jechałem meg 1.6 coupe i moim zdaniem było ok. wcale nie był muł. Zacznij do diagnostyki tak jak pisali powyżej. 1.6 w coupe to muł nad muły, nie jechałem jeszcze tak dychawicznym 1.6. Ale co oczekiwać po 110KM zamkniętych w prawie 1300Kg. Facet nie ma się czym przejmować, albo niech się złapie na kresce z czymś o podobnych parametrach i porówna. F4K to bajka przy K4M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Ostatnio jechałem z kolegą Astrą 1,6 16V i też nie było szału. Chyba ten typ tak ma (16V) i nie ma czym się przejmować. Tragedii nie ma, ale jak piszecie to faktycznie kupić coś z turbo i wtedy będę zadowolony. Tak czy inaczej spalanie LPG na poziomie 7,5 litra mnie satysfakcjonuje, jak widzę swoje Fluecene i wsiadam do środka to pojawia się uśmiech na mojej twarzy, więc za to wszystko inne mu wybaczam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi