czik3n Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Nie widzę różnicy między tymi dwoma ... to ten sam licznik przecież . Osobiście podoba mi się bardziej "elektryczny" , ale ładnie wygląda podświetlony w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz3 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 To nie te same liczniki Może teraz będzie lepiej widać. Regulamin pkt. 5.13 - Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim - kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Zdecydowanie Renault Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Biały obrotomierz lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz3 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 1 godzinę temu, Qbak napisał: Zdecydowanie Renault Sport Renault Sport...był oryginalny i czegoś mi tu brakowało... dlatego kupiłem biały Ale jakieś mną trącają rozterki więc pytam o zdanie...jaki... który.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Dziwne pytanie, ale żeby Ci "ułatwić" to czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz3 Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 ..no to Panowie... żeście mnie pocieszyli..a ja myślałem że ładny..taki "amerykański"..kupiłem...z białym zegarem....a..Wy.. że czarny... Regulamin pkt. 5.13 - Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim - kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jak dla mnie też z białym obrotomierzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi