ArturMegane Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Czy za ledowe światła pozycyjne grozi mandat? Chciałem zamontować sobię takie: http://cerbermd.pl/sklep/produkty,T10_ŻARÓWKA_1LED_OSRAM...,622.html tylko nie wiem czy się nie przyczepią przy kontroli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) Spokojnie, nic Ci nie grozi, ale jak chcesz mieć pewność, że będzie ładnie i długo świeciło, a do tego masz homologację, to kupuj to : Żarówki postojowe Ja używam już w trzecim samochodzie i jestem zadowolony Edytowane 9 Maja 2019 przez MichalVTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Wcale tak kolorowo nie jest, tez wstawiłem ze 2 lata temu ledowe żarówki i spoko, żadna kontrola policji się nie przyczepiła, przegląd techniczny tez nie, tylko... one nie są dobrze widoczne w słoneczne dni, także przygotuj się, że sporo kierowców będzie Ci pokazywało co byś włączył światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 @omega Piszemy tutaj o postojowych żarówkach, a nie mijania albo dziennych (DRL), na postojowych się nie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 upsss przepraszam, ja zalozylem dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Dnia 9.05.2019 o 08:57, MichalVTS napisał: , a do tego masz homologację, to kupuj to : Żarówki postojowe Nie ma mowy tam o takowej. Natomiast wyraźnie zaznaczono że do zastosowania wewnątz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Nie slyszalem żeby komuś zakwestionowali ledy w postojowych czy w oświetleniu tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi