Komarek Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 2.0t w sc2 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalWS Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Ja tylko pytam bo znawcą nie jestem W sumie silnik silnikiem ale w różnych modelach inne skrzynie pewnie są to i sprzęgła pewnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 W SC2 z silnikiem 2.0 16V w automacie DP0 oraz manualnym 2.0T nie ma dwumasy. W 2.0 16V z manualem jest . Nie wiem jak w Megi 2 ale prawdopodobnie jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 W scenicu II przed liftem 2.0 turbo jest dwumasa, miałem okazję wymieniać w nim sprzęgło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi