pawelli Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A co sądzicie o tym Link ?? Warto ? Czy lepiej kupić silencio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 pawelli, ja założyłem chyba dwa tygodnie temu taki komplet i nie narzekam. Zbierają na prawdę dobrze Silencio mam z tyłu i też ładnie zbiera i nie trzeszczy, ale tego nie można porównać do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja myśle czy walić 200zł na valeo ale chyba się nie opłaca, czy może płaskie boschy? albo coś z tych takich jak dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Leman666, Widzę kolega dobrze sytuowany Na coś co wymieni się 1-2 razy na sezon, nie dałbym tyle kasy. Mam swoje sprawdzone i jest OK a koszt znacznie, co ja piszę bardzo znacznie, niższy Co innego, gdyby nie było zamienników i trza by wydać to 200 :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 rok temu się szarpnąłem, nawet teraz dobrze działają ;p ale czy znowu tyle dać to hmm, szkoda kasy ;p patrzałem unipointy ale rozmiarem są większe jak mam 500mm z valeo to uni mają 510 dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 To pytanie juz padalo w tym poscie - ale zadaje je ponownie, bo w "sklepach" specjalizujacych sie w Renault sprzedawcy twierdza (ale nie podaja symbolu), że jest model Valeo do Meganki II hatchback 2004, który do niej pasuje/ Czy ktos go moze zna ? Chce kupic wycieraczki na allegro. Do Megi II kombi pasuje Valeo Silencio VM36, nie moge znalezc jednak do wspomnianej Megi 2004 hatchback ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 STRONA VALEO, wejdź na nią, na górze po prawej jest guzik [Valeo Web Catalogue], tam znajdziesz wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Nie moge uwierzyc - z katalogu wynika, ze do megi II ph 1 hatch nie ma tylnych wycieraczek w wykonaniu Valeo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 bo to jest prawda całkowita :D Przerabialem to juz jakis czas temu/kilka postów wcześniej i powtórze: oryginał lub Bosch H230... itylko tyle niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Albo kup silnecio valeo i potnij :D i wymień samo pióro. Ja tak robię i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Mam pytanie - jakiej długości powinny być wycieraczki w Megane II CC phI? Czy takiej samej jak w każdym innym Megane II? W instrukcji nie znalazłem dokładnych danych, a mam podejrzenie, że prawa jest nieoryginalna (haczy o plastik podszybia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Katalog Valeo (do którego podałem link... warto sprawdzić) podaje 600/450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Dzięki :D Nie pomyślałem by tam zajrzeć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ja zastanawiam się nad tymi trzema: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=629770092 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=620591424 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=621369676 Doradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi