waldek708 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ja jezdzilem 2 lata n Valeo XTRM,teraz mam juz drugi miesiac Boscha aero cos tam,tez plaskie.Nie widze zadnej roznicy.Troche nie przesadzacie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 kolego PawelM5 troszke przesadzasz chyba.... nie wiem o co Ci kompletnie chodzi, przewrazliwiony jestes na swoim punkcie.... poprostu wyrazam swoja opinie, mam chyba do tego prawo, za to twoje uwagi nijak sie nie maja do pytania kolegi, ktory zreszta podziekowal mi na priv za podpowiedz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 czy ktos z was zna dokladne oznaczenie wycieraczek valeo silencio do meganki II z 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 tzn jak dokladn??Nazywaja sie Valeo silencio xtrm.Dlugosc 60 i 40 cm.Wydaje mi sie,ze to powinno Ci starczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 chodzi mi to te "normalne", bez extrem. a konkretnie to rozmiary 600mm i 450mm, i na allegro są różne oznaczenia do MII 2004r. jedne nazywają się um16 um 46 a gdzie indziej um108 um4.i jestem ciekawy z czego to wynika. może ktoś z Was ma dostęp do książki zamienników co maja sprzedawcy w sklepach i napisze jaka dokładnie ma być nazwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 wersja przed liftingiem ma inne mocowania dlatego tez jesli masz auto z 2004r to szukaj do takowej, do wersji po lifcie fabrycznie dawali juz plaskie wycieraczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 a kiedy był dokładnie ten lifting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Tematu nie znalazłem na forum wiec założyłem nowy Witam chce kupić wycieraczki oczywiście niedrogo ale dobre, bo te już słabo zbierają i sie zastanawiam jakie i jakiej długości , z tego co sie doczytałem to 50-55cm ale jakie wybrać i co sądzicie o tych wycieraczkach poniżej ?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=303327968 czy lepiej tradycyjne jak tak to jakie (linki proszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 To jakoś słabo szukałeś, bo jak ja pamiętam to nawet fotki były Chyba nie chcesz kupić całych wycieraczek tylko same pióra ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 do twojego auta to komplet wycieraczek o asymetrycznych ramionach; 55 i 50cm wczesniej mialem bosch'a za ok 80zł w markecie- kupa straszna... :-/ teraz mam championa (100zł w hurtowni - FOTA) poki co daja rade . wiele osob zachwala valeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 z teog co pamiętam to do meganek były wycieraczki 55 dla kierowcy i 51 dla pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 acha to rozmiar już wiem , Prezes, tak chodzi o pióra, sorki źle sformułowałem temat Human Resources, a możesz zapodać jakieś linki,a te co zamieściłem to kiepskie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 warto kupic banankowate czyli cos takiego jak dales w linku obojetnie jakie,wazne zeby byly to bananki bo liczy sie dosick gumy ja kupilem jakis rok temu w makro za 50zl kompet i mam do dzis a zbieraja wode jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 a te co zamieściłem to kiepskie nie wiem, nie mam z nimi doswiadczenia. Jezeli chodzi o bosch'a to szybko guma butwiała, i miały słaby docisk. Teraz wyszly nowe modele np aerotwiny, ale pewnie drogie. Najlepiej poszukaj takie co maja silicon to lepiej przylegaja do szyby i sa cichsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 o k dzięki chyba je kupie i przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi