MooiMegane Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Jakiej firmy lusterka zewnętrzne polecacie?? I dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A jaki masz wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MooiMegane Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 10 godzin temu, pbet napisał: Nie papuguj. PRASCO i ALKAR REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 To ja proponuję używkę ze szrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MooiMegane Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 10 godzin temu, pbet napisał: Nie papuguj. Nie mam możliwości..No może i mam Ale to się rozłoży na dłuższy okres czasu.. REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi