arturdebski Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, Może ktoś podpowie gdzie mogę kupić nowe felgi aluminiowe KALEIDO (szukałem na Allegro, OLX, Otomoto i w paru sklepach z sieci - nic...) 6,5X16 ET47 SZEROKOŚĆ: 6,5J X 16H2 ODSADZENIE: ET 47 ROZSTAW ŚRUB: 5X114,3 OTWÓR CENTRUJĄCY: 66,1 FELGI: "KALEIDO" nr katalogowy felgi: 403 000 4042R Dziękuję i pozdrawiam -- Artur Dębski http://blogit.one.pl Edytowane 29 Maja 2019 przez arturdebski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Zapytaj w RRG Warszawa albo po prostu w swoim ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturdebski Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 "Moje ASO" ... to brzmi dumnie. W sumie nie jeżdżę do ASO. Więc nie mam "mojego" ASO ;) Zastanawiałem się wcześniej o pytaniu w oficjalnej sieci Renault ale coś mi się wydaje ze nie znajdę kompletu 4szt w cenie około 1400zł jak widziałem. Mimo wszystko wysłałem maila do RRG Warszawa czekam na odpowiedź, ale nie spodziewam się rewelacji. Dziękuję i pozdrawiam -- Artur Dębski http://blogit.one.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Jako "moje ASO" możesz potraktować najbliższe miejscu zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturdebski Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Paweł w RR 409zł/1szt tylko jeszcze nie wiem (czekam na info) czy z dekielkami czy bez dekielków. Podejrzewam ze trzeba jeszcze "dołożyć" do dekielków. Wiesz może czy mając stalowe felgi i zamieniając je na aluminiowe muszę dokupić komplet nowych śrub? Jeśli tak to czy znasz numery katalogowe/lub wymiary swoich śrub - bo widzę ze masz takie felgi? Co do numerów katalogowych felg to podobno jest nie tak jak podałem w pierwszym poście : czyli nie: 403 000 4042R tylko: 403 009 151 R Numer dekielków to podobno: 82 000 43 899 Nie weryfikowałem jeszcze tych informacji ale tak się dowiedziałem z kolejnego źródła. A może ktoś inny podpowie czy zmieniając felgi stalowe na aluminiowe muszę zmienić śruby? I jeśli tak to jaki jest numer katalogowy tych śrub do aluminiowych felg? Dziękuję i pozdrawiam -- Artur Dębski http://blogit.one.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 3 minuty temu, arturdebski napisał: Wiesz może czy mając stalowe felgi i zamieniając je na aluminiowe muszę dokupić komplet nowych śrub? Ja mam jedne śruby do alu i stali. Za mną już kilka zmian opon. Wszystko gra. Teorie są różne. W MII mialem 2 osobne komplety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi