Baszar Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, potrzebuje wymienić filtr powietrza a nie wiem czy jest dużo kombinowania jak np. Wyjmowanie akumulatora, czy wymiana jest prosta? Z tego co oglądałem to nie wiem czy tylko wystarczy odkręcić tą widoczną od góry klapkę na obudowie filtra ,czy jednak jest trochę więcej zabawy? Pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba76 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Akumulatora nie trzeba wyjmować, tylko zdejmij tę górną plastikową osłonę akumulatora. Jest wtedy łatwiejsze dojście do wkrętów mocowania filtra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 13 minut temu, kuba76 napisał: zdejmij tę górną plastikową osłonę akumulatora I zwarcia nie zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ale tą obudowę filtra całą się wyjmuje czy tylko tą górną część się odkręca i jest dostęp do filtra, bodajże na sześć wkrętów? Chodzi o to, że nie mogę za długo robić przy aucie , bo obecnie mam problem z nogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 5 Czerwca 2019 przez ArturMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Dziękuje, jeszcze jedno pytanie? Zamowiłem filtr przez internet orginalny Renault , Made in Slovenia , ale nie ma tej gąbki przy filtrze a stary ją posiada sklejoną z filtrem. Stary filtr również Renault made in Slovenia. Przecież nie mogę założyć filtra bez gąbki? Poniżej zdięcia filtrów: Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi