makintosz Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam, Może ktoś wie, pomoże.. Gdzie mogę kupić 2 szt. odbojników McPhersona oraz osłony przeciwpyłkowe ? Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 W sklepie motoryzacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 1 minutę temu, pbet napisał: W sklepie motoryzacyjnym Niestety nie ma, wujek allegro też nie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Serio? Nawet pod zamówienie w dużej, ogólnopolskiej hurtowni typu InterCars? To zostaje Ci ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 1 minutę temu, pbet napisał: Serio? Nawet pod zamówienie w dużej, ogólnopolskiej hurtowni typu InterCars? To zostaje Ci ASO Pytałem w ASO odbojnik szt. kosztuje 300 zł, a osłona 90 zł, więc 780 zł same osłony, a amory z BILSTEIN kosztują 200 zł szt. - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Życie, co zrobisz. Rynek części do nowych modeli rządzi się swoimi prawami. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 15 godzin temu, makintosz napisał: Pytałem w ASO odbojnik szt. kosztuje 300 zł, a osłona 90 zł, więc 780 zł same osłony, a amory z BILSTEIN kosztują 200 zł szt. - masakra IMHO amory cena spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 6 godzin temu, Andon napisał: IMHO amory cena spok Dokładnie, cena za amory jak najbardziej w porządku, natomiast reszta bardzo średnio i średnia dostępność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie chcę mi się wierzyć w tą cenę amorka i to jeszcze w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Podejrzewam że odbojnik i osłonę szło by dobrać od innego auta , trzebaby obejrzeć gniazdo i pomierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Coś tanie te amortyzatory masz Z tymi cenami jest coś nie tak, mocno nie tak. 200 zł za Bilsteina (22-264039) to jest dobra cena w hurtowni motoryzacyjnej, gdzie w detalu kosztuje 330 zł, a gdzie ta cena w ASO. Jak się ktoś postara znajdzie osłony pyłowe i odboje, od Quashqaja są te same, Kadjar i jeszcze kilka... Numery OE osłona 540344ea0a oraz odbój 54050m Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi