michelauto Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Cześć wszystkim jestem zainteresowany kupnem Meganki Grandtour w wersji limited z silnikiem 1.3 Tce. Cena takiego samochodu to 76500, mnie interesuje kredyt easybox, także tam 10% wkładu własnego dopłaca importer. Warto z takim silnikiem? W założeniu auto rodzinne, myślę ze 15 maks 20k km w roku(aczkolwiek mało prawdopodobne). Co myślicie? Pierwsze auto z salonu, także delikatny stresik jest. Do tego, czy warto inwestować w easy service? Koszt takiej opcji to dodatkowo kilkadziesiąt zł w miesiącu. Z góry dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zobacz jakie tam jest rrso. Z doświadczenia najlepsze oferty kredytu konsumenckiego ma mbank i getti (chociaż tutaj nie wiem jak teraz bo PiS nie lubi Czarneckiego po aferze w KNFie). jezeli pakiet easy service będzie kosztował ok 600 pln rocznie to warto. Podobnie kosztuje przegląd z wymianami oleju co 15 000 km. Jeżeli będziesz chciał zaoszczędzić, przyjeżdżać ze swoimi materiałami do ASO to już nie warto, podobnie przy małych przebiegach np poniżej 10.000 km rocznie. Wtedy nie wymienia ci oleju w ASO bo zgodnie z planem robi się to co 15/30 tys lub 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi