marekzs Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Cześć, Czy ktoś z was spotkał się z takim zachowaniem radia? Nie wiedzieć czemu po wymianie rlinka, tak jakby działa on w tle a na ekranie jest hasło jak na obrazie. Działanie w tle widać, gdy się go wyłącza, bo przez moment pokazuje co jest pod blokadą. Po podpieciu pod klipa w Renault w NS nie wyskoczyło nic poza anteną radia. Gdzie można podjechać do Renault, aby ktoś kumaty mi pomógł? Ewentualnie jak zrobić drive z aktualizacją (jeżeli to może pomóc), jak na stronie Renault po VIN mówi mi o braku aktualizacji? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Marek VID_20190627_131142.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 opanowałem do perfekcji - zapraszam na Śląsk radio z uch komunikuje się pewnym numerem ( nazwe zostawie dla siebie wybaczcie) i jesli podepniemy drugie radio ale UZYWANE w innym aucie to ten numer z uch nie zapisze sie w radiu ( bo nie ma gdzie) i jak zobaczy numer inny niz ten co wysłał to odrazu blokuje moduł 1,5h wraz z aktualizacja do 8.0 gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayanthem Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 any special micom? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mez2008 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Dnia 28.06.2019 o 01:41, sadisticescape napisał: opanowałem do perfekcji - zapraszam na Śląsk radio z uch komunikuje się pewnym numerem ( nazwe zostawie dla siebie wybaczcie) i jesli podepniemy drugie radio ale UZYWANE w innym aucie to ten numer z uch nie zapisze sie w radiu ( bo nie ma gdzie) i jak zobaczy numer inny niz ten co wysłał to odrazu blokuje moduł 1,5h wraz z aktualizacja do 8.0 gratis Meganka w podstawowej wersji: radio podstawowe + manualna klimatyzacja. Jaki jest koszt przekładki radia R-Link na wyższy mode i dołożenie klimatyzacji automatycznej? Czy jest to 1 do 1 czy potrzebne są inne części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) 27 minut temu, mez2008 napisał: Jaki jest koszt przekładki radia R-Link na wyższy mode i dołożenie klimatyzacji automatycznej? Czy jest to 1 do 1 czy potrzebne są inne części? Automatyczna klima to nie tylko panel. To też czujniki ktorych nie masz oraz wiązka Edytowane 13 Lipca 2019 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mez2008 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 2 minuty temu, Komarek napisał: Automatyczna klima to nie tylko panel. To też czujniki ktorych nie masz Dlatego pytam się jaki jest koszt i co jest jeszcze do wymiany (dodania) tak aby mieć R-Linka i automatyczna klimatyzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Na pewno wiązka. Na pewno panel. Na pewno czujnik temperatury. Prawdopodobnie komputer . Koszt - zależy za ile kupisz używane graty i ile skasują Cie za robociznę. Na to nie ma prostej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Mez ogólnie rzecz ujmując - robota bez sensu - koszt praktycznie nieznany, a rozebrać trzeba "pół auta". Wolał bym pozbyć się tego i kupić z wymaganym wyposażeniem. Wyjdzie taniej w ogólnym rozrachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo30 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Witam kupiłem używane radio r link na allegro wyskoczył komunikat blokada antykradzieżowa pytanie dla kolegi gdzie na Śląsk i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavadz Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Gdyby ktoś potrzebował usunąć blokadę z RLinka 2 a ma daleko na śląsk, to służę pomocą w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strangerxt Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Hello, I need help with R-Link Anti-theft deactivation but I live abroad. Could anyone help me with that? @sadisticescape @zavadz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Mnie również udało się już zdjąć blokadę. Jakby ktoś był chętny to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestzz Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Ktoś umie ściągnąć blokadę z easylink? Mam podobny komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwerbi Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 W dniu 11.01.2020 o 23:06, zavadz napisał: Gdyby ktoś potrzebował usunąć blokadę z RLinka 2 a ma daleko na śląsk, to służę pomocą w Warszawie. Czy mógłbym prosić o kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxcuzzmexx Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Czy ktos moglby mi w stanie pomoc z blokada? Lub ew. ktos ma na sprzedaz gotowy modul zaprogramowany pod moj samochod? edit: nieaktualne Edytowane 2 Lipca 2022 przez xxcuzzmexx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi