Arek123ab Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam. Mam problem z odpalaniem i nie mogę sobie z tym poradzić. Gdy naciskam start to auto nie kreci tylko słychać pykanie ze skrzyni bezpieczników. Jak naciskam ponownie przycisk to wyłącza zapłon nie wiem o co chodzi. Nie mogę wrzucić filmu z z próby odpalenia tej meganki bo przekracza 10mb rok auta 2004 silnik 1.5dci 86ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 sprawdź bezpiecznik rozrusznika 25A w skrzynce pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek123ab Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, karolaa napisał: sprawdź bezpiecznik rozrusznika 25A w skrzynce pod maską Był spalony nic nie dała wymiana. Dalej pyka nie kreci Edytowane 4 Lipca 2019 przez Arek123ab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Mogła pójść cela w akumulatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek123ab Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 3 minuty temu, Sarna1 napisał: Mogła pójść cela w akumulatorze. Na 2 Aku tak samo się zachowuje. Akumulatory naładowane w 100% więc odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 A inne bezpieczniki masz sprawne? A może znowu sie spalił bezpiecznik? To duży bezpiecznik i jesli pali się 25A to znaczy, że masz gdzieś duży prąd albo spore obciążenie na rozruszniku. Sprawdzałeś masę na rozruszniku? Może jest problem z masą albo z przewodem (gruby czerowny przewód, zobaczysz o ile masz wersję z rozrusznikiem z przodu). A na krótko jak podasz na rozrusznik prąd to kręci czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek123ab Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 54 minuty temu, karolaa napisał: A inne bezpieczniki masz sprawne? A może znowu sie spalił bezpiecznik? To duży bezpiecznik i jesli pali się 25A to znaczy, że masz gdzieś duży prąd albo spore obciążenie na rozruszniku. Sprawdzałeś masę na rozruszniku? Może jest problem z masą albo z przewodem (gruby czerowny przewód, zobaczysz o ile masz wersję z rozrusznikiem z przodu). A na krótko jak podasz na rozrusznik prąd to kręci czy nie? Sprawdzalem inne całe nie spalił się drugi raz. Kabel do masowy jutro przeloze w drugie miejsce może to coś da,niestety rozrusznik jest od tyłu ale kable wyglądają ok i rozrusznika nie wyciągałem jeszcze. Na początku sprawdze ta mase następnie wyczyszcze skrzynkę bezpieczników i dam znać jak coś czy się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi