n1gdy Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Witam. Zastanawiam się nad dołożeniem seryjnego alarmu do mojej megane. Zauważyłem że mam seryjnie wyprowadzoną instalację więc zostaje tylko zakup takiego zestawu ale zastanawia mnie jedno pytanie czy jeżeli przełożę taki alarm z drugiego to czy będzie on działał ? Bo słyszałem, że centralkę trzeba jakby wyczyścić aby przypisała się automatycznie do mojego samochodu. Ktoś przerabiał taki temat może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriu_un Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam. Z tego co pamiętam to seryjne autoalarmy są na CAN-ie ( cobra 7877) zapisuje VIN i przełożenie z innego nie ma sensu. Pozdrawiam. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A nie można przypisać nowego VIN poprzez clip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi