michao1 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Drodzy forumowicze. Znalazłem taką meganke III w wersji gt. Proszę o wasze komentarze bo megi jest juz wystawiona od ok 2 czerwca i jakoś chetny się jeszcze na nią nie trafił. Zbyt wygórowana cena czy jednak coś nie tak z tym autem. Poniżej link https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-tce-180km-wersja-gt-bezwypadkowy-oryginalny-lakier-serwis-ID6BXWrL.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradgerard Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jeśli to z 2010 roku to listwy na drzwiach powinien mieć czarne. Mimo, że to GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac23 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Wcale nie musiał mieć czarnych listw. Kwestia wyboru w salonie. Miałem od nowości czarną Megane gt i mimo że była czarna nie zdecydowałem się na te listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradgerard Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) @Silverek - pamiętasz jak to było z tymi listwami? Chyba dopiero lakierowali od 2012 roku jak mówiłeś Edytowane 9 Lipca 2019 przez konradgerard brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi