niziolek28 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Witam, Mam problem - poszukuję do Megane 3 plastikowej ramki, obudowy chłodnicy - ma to wyglądać mniej więcej tak jak w poniższym linku ( co prawda to są ramki do innych aut, ale powinny wygladac podobnie). https://omoto.pl/szukaj/?q=ramka obudowa chłodnicy&&s=1 Przeszukałem cały internet pod tym hasłem, zjeździłem okoliczne szroty i nic!!! Nie chce mi się wierzyć, żeby nigdzie tego nie można było dostać. Czy ktoś z Was może kiedyś to wymieniał? Może to ma swoją jakąś inną fachową nazwę? Albo nr części OEM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszardo Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 podaj numer vin to znajde Ci nr oem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziolek28 Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Nr VIN: VF1BZ0V0640718654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszardo Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Nr oryginalny: 752100004r Zamiennik polcar 601404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Dnia 22.07.2019 o 19:50, niziolek28 napisał: Witam, Mam problem - poszukuję do Megane 3 plastikowej ramki, obudowy chłodnicy - ma to wyglądać mniej więcej tak jak w poniższym linku ( co prawda to są ramki do innych aut, ale powinny wygladac podobnie). https://omoto.pl/szukaj/?q=ramka obudowa chłodnicy&&s=1 Przeszukałem cały internet pod tym hasłem, zjeździłem okoliczne szroty i nic!!! Nie chce mi się wierzyć, żeby nigdzie tego nie można było dostać. Czy ktoś z Was może kiedyś to wymieniał? Może to ma swoją jakąś inną fachową nazwę? Albo nr części OEM? U nas chłodnica nie ma ramek. Jest po części z tworzywa, ma kierownice ale nic więcej. Wyżej masz podany element pasa przedniego gdzie zanocowany jest zespół chłodnic, wentylator i zamek maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi