doesnt Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Witam serdecznie, chciałbym się dowiedzieć jak ustawić ramiona wycieraczek w meg iv ponieważ wymienianio mi amortyzator i niestety po czasie zauważyłem, ze za wysoko ustawiono mi wycieraczki. Przedtem ich nie widziałem w polu kierowcy teraz ich widać, dodatkowo na szybie widać jak krzywo zbierają, a nie mam ochoty w najbliższym czasie jechać znowu do ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Metodą prób i błędów. Musisz odkręcić ramiona i próbować ustawić jeśli chcesz się w to bawić. Lepiej pojechać na reklamację wykonanej usługi bo prawdopodobnie zdejmowali je z podszybiem do wymiany i może nie zaznaczyli sobie miejsca gdzie były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Być może potrzebny będzie ściągacz do ramion, ale możliwe, że się obejdzie bez niego. Po odkręceniu nakrętek trzeba naciskać na łamanie, żeby odpuściło klinowanie na imlecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doesnt Opublikowano 4 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Niestety ciągle nie mam pojęcia jak je odkręcić... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Grzechotka + ściągacz. Jedź na reklamację. Jak coś pójdzie nie tak to może nawet szyba pęknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doesnt Opublikowano 4 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Chyba nie będę ryzykował i niestety znowu będę musiał jechać na poprawkę serwisu... jedno zrobią dobrze to na drugie nie zwrócą uwagi. x( PS W ASO zrobili to na poczekaniu temat do zamknięcia. Dzieki za odpowiedzi. Edytowane 5 Września 2019 przez doesnt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi