Arant Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Witam, Ma ktoś wiedzę jakie jest książkowe ciśnienie sprężania w silniki 1.6 16v 83KW 115km . Pacjent Megane II Ph1 szukam informacji w internecie , lecz nie mogę nic wiarygodnego znajść . Proszę o nie wypowiadanie się typu " myślę że 12bar " . Tylko konkret , najlepiej podparty jakimś źródłem . Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 54 minuty temu, Arant napisał: Tylko konkret , najlepiej podparty jakimś źródłem . Wymagania wygórowane, a temat ; - Sondy Megane II problem nie zakończony !!! - od innych duże wymagania - od siebie żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arant Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Co mam zakończyć , jak została udzielona jedna ,nie do końca wyczerpująca pytań odpowiedź ? Przepraszam za spam nie w temacie Edytowane 12 Września 2019 przez Arant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akle Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Minimum 8 bar,maksimum 13 bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arant Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 akle dziękuję za odpowiedź . w internecie znalazłem tylko informację ( z instrukcji serwisowej megane II ) o stopniu sprężania -> 9,8/1 . Szukałem kalkulatora by przeliczyć to na nominalne ciśnienie sprężania , ale nic wiarygodnego nie znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi