LeeJohn Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Witam . Witam grupowiczów mam do was takie pytanko a mianowicie chodzi o kupno Renault Megane 1.5 dci 110 KM 2015 rok. Interesuje się czy jest warte zakupu , ponieważ dużo czytałem na temat tych silników i opinie są podzielone. Jedyni twierdzą , że panewki obracają się a drudzy , że problem jest rozwiązany i teraz nie wiem co o tym myśleć . Chciałbym też więcej dowiedzieć się na temat tych aut gdyż jeździłem samymi Fordami o Renault nie wiem nic . Pomocne odpowiedź utwierdzą mnie w decyzji . Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Gdzie czytałeś, że w tej generacji jest problem? Na forum praktycznie brak zgłoszeń. Większość sugeruje się pojemnością silnika i powiela opinie z MII. Auto godne polecenia, najlepiej dopracowana generacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nawet się nie zastanawiaj, silnik naprawdę dopracowany a samochód z tym silnikiem znacznie tańszy w zakupie niż z 1,6 dci lub 2,0 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Potwierdzam, samochód nie do zarżnięcia. Ja swoim przejechałem już 350 000km i nic. Nawet sprzęgła nie wymieniałem, bo nie ma potrzeby. Były od nowości naprawdę drobiazgi. Najdroższą rzeczą to obszycie fotela kierowcy na brzegach skórą, bo ta eko szybko się wyciera. Nawet trochę z zazdrością czytam jak inni mają problemy, jeżdżą do serwisów i się nie nudzą, szczególnie edycja IV aha warto dodać, że spalanie praktycznie niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi