Gynio Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Czy jest możliwość w ustawieniach zmienić pozycję kamery? Przesunąć? Mam wrażenie ostatnio, że się coś obsunęło i kamerka nie jest tak jakby w soczewce. Na obrzeżu ekranu widzę tablice rejestracyjną, ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) Domyślam się że o kombi chodzi. W HTB to niemożliwe, kamera jest w logo. Nie ma regulacji. Nie widzę też możliwości zmiany pozycji obiektywu. Edytowane 31 Października 2019 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gynio Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Chodzi o kombi. Kojarzy mi się, że gdzieś to kiedyś widziałem, że mogłem ustawiać kamerę. Teraz jedynie widzę opcje rozjaśnienia / kontrastu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi