Mislaw Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Dzień dobry mam pytanie dla niektórych będzie dziwne śmieszne lub głupie jak założyć pokrętło od fotela co reguluje pochylenie . Byłem przekonany że na wcisk ale jak wkładam oby dwie części naraz nie chce nic zaskoczyć . Jak włożyłem najpierw ten wkład ładnie wskoczył ale wtedy nie mogę samego pokrętła. Co jest grane ? Siłę to ja mam i pcham dość mocno no chyba że sposobem to słucham. Jak nie dam rady zostanie mi klej na ten nazwijmy go wieloklin. Proszę o pomoc Dodam jeszcze że ten cały pręt który wystaje z fotela ma parę milimetrów luzu ( przesuwa się przód tył ) czy trzeba go jakoś zablokować od strony tunelu środkowego żeby wcisnąć pokrętło. Czy w ogóle da radę go zablokować ? Da radę to zdjąć bez wyciągania foteli Edytowane 6 Listopada 2019 przez Mislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi