Bulco Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam. Chcę wymienić pierwszą wersję radia, czyli czarne, na radio z USB. Nie potrzebuję działającego bt, chcę jedynie mieć możliwość odbierania radia, płyt CD oraz USB. Czy, a jeśli tak, to jaką przejściówkę potrzebuję do takiego zabiegu? Czy pilot za kierownicą będzie obsługiwał to radio? (głośność, zmiana piosenki, zmiana z radia na cd/usb) Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lezzek Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam, ja też zmieniałem radio na te po lifcie przejściówka jest konieczna, pilot działa normalnie, przejściówkę znajdziesz w dziale sprzedam części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 1 tak 2 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi