Skubert Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Witam forumowiczów. Rozglądam się za meganką 3 i mam do was pytanie. Czy w modelach po pierwszym lifcie (2012-2013) czyli już z nowym zestawem wskaźników i ledami pod zderzakiem i tych po drugim lifcie czyli z nowym przodem mają to samo wnętrze, w sensie fotele, materiały itp. Z tego co zauważyłem te po drugim lifcie są dużo droższe i chciałem się dowiedzieć czy ma to odbicie tylko w wyglądzie zewnętrznym czy też wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Tapicerka zmieniała się również ze zmianami zderzaka i lamp. Drobne różnice, ale wzory są inne. A cena może wynikać z ostatnich roczników, ładnych lamp soczewkowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi