Ant-z Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Witajcie. Ponieważ pewnego dnia przestał mi działać Bluetooth i po tym jak doczytałem, że nie jest to do naprawienia komputerem, postanowiłem wymienić radio. Zakupiłem trochę w ciemno sprawną używkę patrząc tylko na wygląd frontu. Cóż, nie sądziłem, że tyły mogą być inne, a jak się okazuje są. Moje miało wejście na żółtą i białą wtyczkę, nowe ma tylko na białą. Wiecie od czego obie są¿ Dodam, że na zdjęciach mój jest Bosch, a nabytek to Blaupunkt. Czy fakt, że żółta wtyczka jest obecnie nie podłączona to jakiś problem¿ z góry dzięki za Wasze rady. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Nie będzie problemu. Druga wtyczka to do anteny w tylnej szybie (pomiędzy grzałkami jest antena). Nie podłączysz najwyżej, ale radio powinno bez problemu grać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_G Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Hej, dziękuję za odpowiedź. Ta druga antena też do radia czy za coś innego jest odpowiedzialna? Mimo wszystko dziś na próbę wrzuciłem poprzednie radio i okazało się, że bluetooth działa! Tak więc to kupione mam na sprzedaż. PS. Wiesz coś więcej na temat audio w Megane 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Druga antena też do radia. Sporo wiem o audio w megane III, przechodzilem od zmiany zwyklego czarnego na radio z BT arkamys żeby poprawić dźwięk, ale skończyło się kolejna wymianą na radio Bose z USB na przedzie i dołożeniem oryginalnego wzmacniacza Bose + nowe głośniki audio system na przód:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_G Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Ok. Jak mogę rozpoznać czy też mam arkamys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Przy uruchamianiu pojawia sie napis, a dodatkowo w opcjach dźwięku będzie wiele więcej ustawień, poza tym samo radio ma moc 40W a std 20W, więc już powinieneś zauważyć to jeśli masz Arkamysa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi